• hond.jpg
  • poes.jpg
  • haas.jpg

 

Het Vossegat Abonnement.

Kent u het al? Het Vossegat abonnement?

U kunt voor € 89,25 per huisdier een jaar lang onbeperkt op consult komen. Of het nu voor een oorklacht , een huidprobleem of de nagels knippen is, u betaalt geen consult meer.  Voor de vaccinatie betaalt u de helft van de normale vaccinatieprijs. Na een jaar krijgt u een mailtje dat het abonnement verloopt, u hoeft dus niet op te zeggen. Bevalt het abonnement u goed, dan kunt u positief op het mailtje reageren en wordt het abonnement weer voor een jaar verlengd.

 

Het Vossegat ZorgPlan:

Dierenkliniek Vossegat Utrecht  heeft iets nieuws! Sinds maart 2017 is bij ons in de kliniek het Vossegat ZorgPlan geïntroduceerd. Dit is een voordeelabonnement, waarbij de huisdiereigenaar een vast bedrag per maand betaalt en daarvoor preventieve zorg ontvangt, zoals de jaarlijkse vaccinatie, antivlo – en tekenbehandelingen en ontworming. Daarnaast ontvangen deelnemers aan het plan nog diverse andere voordelen zoals een extra halfjaarlijkse gezondheidscheck,  10% korting op operaties en op voeding van Royal Canin.

Hoe werkt het Vossegat ZorgPlan?

Wij hebben een aantal zorgpakketten samengesteld voor uw huisdier. Bij de pakketten zit alle noodzakelijke zorg voor uw huisdier inbegrepen.

Onderstaande tabel geeft alle inbegrepen diensten en producten aan van het Zorgplan: 

Behandeling: Hond Kat
Jaarlijkse controle en vaccinatie x x
Half jaarlijkse controle door dierenarts x x
4x per jaar ontwormen x x
Hele jaar door anti-vlooien behandeling x x
Onbeperkt nagels knippen x x
Gratis consult bij ziekte (1x per jaar) x x
Bloeddrukmeting  - senior kat
Bloedcontrole nieren SDMA - senior kat
10% korting op voeding Royal canin x x
10% korting op alle diensten/operaties x x
     

Het grote voordeel van ons lidmaatschap is dat wij bij Dierenkliniek Vossegat Utrecht praktisch alle mogelijke zorg leveren voor huisdieren. U hoeft dus bijna nooit meer doorgestuurd te worden. Over deze speciale zorg, die andere dierenartsen vaak niet bieden, ontvangt u dus ook 10% korting!

Voorkom nare ziektes:

Met ons zorgplan voorkomt u vele, soms ernstige, ziektes bij uw huisdier. Teken, maar soms ook vlooien, kunnen vervelende ziektes overbrengen. Deze parasieten komen steeds meer het hele jaar voor in Nederland. Met ons zorgpakket geeft u uw huisdier de maximale bescherming tegen deze parasieten met hun ziektes.

Machtiging:

Als u deelneemt aan het zorgplan dan machtigt u het HuisdierenZorpPlan iedere maand een bedrag van uw rekening af te schrijven. De eerste maand betaalt u contant of per pin bij onze kassa. Daarna zal iedere maand een bedrag afschrijven van uw rekening afgeschreven worden. U krijgt meteen voor drie maanden aan ontwormings- en vlooienmiddelen mee. Hierna kunt u deze ieder kwartaal afhalen. U krijgt hiervoor (natuurlijk) van ons een herinneringsmail.

Onderstaande tabel geeft de prijzen per maand van ons zorgplan aan:

Kat € 17.50
Kat senior € 20.50
Hond <10 kg € 18.50
Hond  10-25 kg € 19.50
Hond 25-50 kg € 22.00
Konijn €  8.75

Opzeggen:

Over opzeggen doen wij niet moeilijk. Niets is vervelender dan aan een abonnement  vast te zitten wat niet opgezegd kan worden. U kunt bij ons opzeggen door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen een overzicht maken van de tot dan toe afgenomen diensten en/of producten. Het verschil in de reeds betaalde bedragen en de waarden van de afgenomen diensten en producten wordt dan onderling verrekend.