• haas.jpg
  • poes.jpg
  • hond.jpg

Actueel

Na bijna 25 jaar eigenaar te zijn geweest van Dierenkliniek Vossegat hebben Hans & Elisabeth van Spanje per 1 mei j.l. hun praktijk overgedragen aan de Evidensia-groep, een internationale organisatie  van gerespecteerde en gerenommeerde dierenklinieken en dierenziekenhuizen.

Op 22 september 2018 nemen zij definitief afscheid als praktijkeigenaren. Elisabeth trekt zich geheel terug uit de praktijk. Hans blijft een aantal dagen per week als veterinair chirurg werken voor verschillende dierenklinieken en dierenziekenhuizen van Evidensia.

Dierenkliniek Vossegat BV wordt voortgezet door het voor u vertrouwde team onder leiding van dierenarts Marcel van Buren.

Op  zaterdag 22 september 2018 kunt u van 14.30 – 16.30 uur onder het genot van een drankje en een hapje afscheid nemen van Hans & Elisabeth en een kijkje nemen in de kliniek.

U bent van harte welkom!!

 

Met vriendelijke groet,

Hans & Elisabeth van Spanje

 

en het team van Dierenkliniek Vossegat:

 

Marcel, Carley, Jacintha (dierenartsen), Gertrude, Cheryl, Josefien, Jayne, en Marjolein (paraveterinairen), Mo (trimster).

HuisdierenZorgPlan: een voordeelplan bij uw Dierenkliniek Vossegat Utrecht.

Dierenkliniek Vossegat Utrecht heeft iets nieuws! Sinds 1 maart 2017 is er in de kliniek het Huisdieren ZorgPlan geïntroduceerd.

Dit is een voordeelabonnement, waarbij de huisdiereigenaar een vast bedrag per maand betaalt en daarvoor preventieve zorg ontvangt, zoals de jaarlijkse vaccinatie, antivlo – en tekenbehandelingen en ontworming.

Daarnaast ontvangen deelnemers aan het Plan nog diverse andere voordelen zoals een extra halfjaarlijkse gezondheidscheck en diverse kortingen.

Voor meer informatie kunt u bellen naar onze kliniek :  030 – 225 07 07 of kom even langs bij onze assistentes aan de balie.

Met behulp van een kijkoperatie hebben wij inmiddels al jarenlange ervaring opgebouwd om onder andere uw hond te steriliseren.

Een veel voorkomend probleem bij ouder wordende dieren is het ontstaan van bulten. Dit kunnen goedaardige (benigne) tumoren of kwaadaardige (maligne) tumoren zijn. Het is belangrijk om te weten of er sprake is van kwaadaardige of goedaardige tumoren zodat er in een zo vroeg mogelijk stadium gehandeld kan worden.

Naar aanleiding van een algemeen lichamelijk onderzoek kan het noodzakelijk zijn om een echo te maken om zo een diagnose bij uw dier te kunnen stellen. Dit gebeurt in rug- of zijligging en vaak zonder narcose.

Dierenkliniek 'Vossegat' biedt u in samenwerking met Novartis de gelegenheid om mogelijk aanwezige nieraandoeningen bij uw kat in een vroeg stadium op te sporen.

Vossegat introduceert een bij dieren opmerkelijke operatietechniek: de endoscopie.

Dierenartsen Hans van Spanje en Annelies van der Gaag-Knipscheer waren te zien in het televisieprogramma Kassa, dit in verband met een onderzoek naar omstreden hondenhandel. Bekijk de uitzending door op "lees meer" te klikken.

Voor mijn dier webshop

Dierenkliniek 'Vossegat'
A. van Ostadelaan 44
3583 AK Utrecht
030 - 225 07 07

24 uur per dag telefonisch bereikbaar