• poes.jpg
  • hond.jpg
  • haas.jpg

Actueel

HuisdierenZorgplan bij Dierenkliniek Vossegat

HuisdierenZorgPlan: een voordeelplan bij uw Dierenkliniek Vossegat Utrecht.

Dierenkliniek Vossegat Utrecht heeft iets nieuws! Sinds 1 maart 2017 is er in de kliniek het Huisdieren ZorgPlan geïntroduceerd.

Dit is een voordeelabonnement, waarbij de huisdiereigenaar een vast bedrag per maand betaalt en daarvoor preventieve zorg ontvangt, zoals de jaarlijkse vaccinatie, antivlo – en tekenbehandelingen en ontworming.

Daarnaast ontvangen deelnemers aan het Plan nog diverse andere voordelen zoals een extra halfjaarlijkse gezondheidscheck en diverse kortingen.

Voor meer informatie kunt u bellen naar onze kliniek :  030 – 225 07 07 of kom even langs bij onze assistentes aan de balie.

Laparoscopische sterilisatie van de hond.

Met behulp van een kijkoperatie hebben wij inmiddels al jarenlange ervaring opgebouwd om onder andere uw hond te steriliseren.

Lees meer: Laparoscopische sterilisatie van de hond.

Gescheurde kruisband hond

Eén van de meest voorkomende orthopedische gewrichtsaandoeningen van de knie bij de hond is de gescheurde kruisband. De aandoening komt in principe bij alle rassen en leeftijden voor, maar toch zijn er een aantal groepen gepredisponeerd.
 

Lees meer: Gescheurde kruisband hond

Oncologie & Cytologie

Een veel voorkomend probleem bij ouder wordende dieren is het ontstaan van bulten. Dit kunnen goedaardige (benigne) tumoren of kwaadaardige (maligne) tumoren zijn. Het is belangrijk om te weten of er sprake is van kwaadaardige of goedaardige tumoren zodat er in een zo vroeg mogelijk stadium gehandeld kan worden.

Lees meer: Oncologie & Cytologie

Echografie

Naar aanleiding van een algemeen lichamelijk onderzoek kan het noodzakelijk zijn om een echo te maken om zo een diagnose bij uw dier te kunnen stellen. Dit gebeurt in rug- of zijligging en vaak zonder narcose.

Lees meer: Echografie

Doe de niercheck voor uw kat!

Dierenkliniek 'Vossegat' biedt u in samenwerking met Novartis de gelegenheid om mogelijk aanwezige nieraandoeningen bij uw kat in een vroeg stadium op te sporen.

Lees meer: Doe de niercheck voor uw kat!

Dierenkliniek 'Vossegat' introduceert de endoscopie

Vossegat introduceert een bij dieren opmerkelijke operatietechniek: de endoscopie.

Lees meer: Dierenkliniek 'Vossegat' introduceert de endoscopie

In de media

Dierenartsen Hans van Spanje en Annelies van der Gaag-Knipscheer waren te zien in het televisieprogramma Kassa, dit in verband met een onderzoek naar omstreden hondenhandel. Bekijk de uitzending door op "lees meer" te klikken.

Lees meer: In de media

Voor mijn dier webshop

Dierenkliniek 'Vossegat'
A. van Ostadelaan 44
3583 AK Utrecht
030 - 225 07 07

24 uur per dag telefonisch bereikbaar