• hond.jpg
  • haas.jpg
  • poes.jpg

Zoekt u een dierenarts dichtbij Houten? Dierenkliniek Vossegat uit Utrecht is een bekende kliniek op het gebied van behandelingen of operaties bij dieren. Het gaat dan om gezelschapsdieren zoals honden, katten en konijnen. Ook een fret of een papegaai kan behandeld worden door deze specialistische dierenarts bij Houten. Wij zorgen er al 40 jaar lang voor dat uw huisdier gezond is en blijft.

Medische zorg

Bij de dierenarts nabij Houten kunt u terecht voor medische zorg. Onze artsen hebben diverse specialisaties waaronder interne geneeskunde, dermatologie, tandheelkunde en KNO problemen. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste, uitgebreide faciliteiten. Mocht het nodig zijn, kunnen we uw huisdier ook nog een nachtje ter observatie houden. Wat uw huisdier ook mankeert, een Vossegat dierenarts uit de buurt van Houten kan u helpen!

Preventieve gezondheidsprogramma’s

Wij voeren dus waar nodig operaties uit, maar bieden ook preventieve zorg. Dit noemen we preventieve gezondheidsprogramma’s. Voorkomen is in onze ogen beter dan genezen. Daarom adviseren wij u om met uw huisdier jaarlijks bij een dierenarts in de regio Houten op controle te komen. Uw huisdier wordt dan van top tot teen gecontroleerd. Zo weet u tijdig hoe het met de gezondheid van uw huisdier is gesteld. Heeft u vragen over de verzorging van uw huisdier? Ook dan adviseren wij u graag! U kunt tijdens een van onze inloopspreekuren langskomen voor voeding, ontwormingskuren of de bestrijding van vlooien. Zo houden we uw huisdier samen gezond.

Dierenarts dichtbij Houten inschakelen

Wilt u een dierenarts bij Houten inschakelen? Kies dan voor de specialisten van Dierenkliniek Vossegat, gevestigd aan Adriaen van Ostadelaan 44, Utrecht. U bent van harte welkom op één van onze inloopspreekuren. Wilt u buiten deze spreekuren langskomen? Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 19.30 uur zijn wij geopend op afspraak. En heeft uw huisdier in het weekend een dierenarts nodig? Geen nood, u kunt ook een afspraak maken voor zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Neem telefonisch contact met ons op via 030-225 07 07 voor het maken van een afspraak met de dierenarts nabij Houten.