• poes.jpg
  • hond.jpg
  • haas.jpg

Als dierenkliniek nabij het Wilhelminapark bieden wij u en uw huisdier topzorg aan. Al ruim 40 jaar staan wij voor uw huisdier klaar wat betreft specialistische behandelingen en operaties. Hierbij kunt u denken aan behandelingen voor hond en kat, maar ook voor bijzondere dieren zoals konijnen. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over onder andere voeding. Wij helpen u graag om uw huisdier fit en gezond te houden.

Deskundige dierenkliniek bij het Wilhelminapark

Wij behandelen in onze dierenkliniek nabij het Wilhelminapark diverse aspecten wat betreft de gezondheid van uw huisdier. Al onze medewerkers werken volgens de laatste inzichten op het gebied van diergeneeskunde. Uw huisdier kan bij onze kliniek terecht voor onder andere: Orthopedie; zoals fracturen, gewrichtsproblemen en kruisbandproblemen interne geneeskunde, ziekten van maag, darm en lever; cardiologie; dermatologie; tandheelkunde; vruchtbaarheidsproblemen geriatrie oogheelkunde KNO problemen Daarnaast bieden wij ook andere (preventieve) programma’s om de gezondheid van uw huisdier optimaal te houden.

Jaarlijkse controle

Tijdens de jaarlijkse controle, een preventief programma, wordt uw huisdier van top tot teen gecontroleerd door een van onze dierenartsen.De betreffende arts bespreekt dan eventuele gezondheids- of gedragsproblemen. Indien nodig worden er ook vaccinaties en/of voedingsadvies gegeven. Voor deze controle ontvangt u jaarlijks een oproep.

Voeding, ontworming en vlooienbestrijding

Van maandag tot en met vrijdag kunt u bij onze balie terecht voor voeding, ontwormings- en vlooienbestrijdingsmiddelen. Ook voor adviezen kunt u terecht bij onze dierenkliniek nabij het Wilhelminapark. U bent welkom zonder afspraak op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.30 uur. Op zaterdag staan onze assistentes tussen 10.00 en 12.00 uur voor u klaar. Loop gerust eens binnen.

De dierenkliniek bij het Wilhelminapark met uitgebreide faciliteiten

Uw huisdier is bij in onze dierenkliniek in de omgeving Wilhelminapark in goede handen. Mocht uw huisdier iets mankeren, dan is ons streven de oorzaak zo spoedig mogelijk te achterhalen. Hiervoor hebben wij de beschikking tot uitgebreide faciliteiten. Dit zijn faciliteiten als een eigen laboratorium en andere diagnostische- en tandheelkundige apparatuur. Wij maken gebruik van de modernste technieken zoals: endoscopie, röntgen, lasertechniek en lasertherapie, echografie en dergelijke. Daarnaast heeft elke dierenarts, werkzaam bij onze dierenkliniek nabij het Wilhelminapark, zijn of haar eigen specialisme(n). Zo hebben wij voor elk probleem een deskundige.

Contact opnemen met onze dierenkliniek in de buurt van het Wilhelminapark

Wilt u een afspraak maken bij een dierenarts in de omgeving Wilhelminapark? Neem dan contact op met Dierenkliniek Vossegat via 030 - 225 07 07 of kom langs op een inloopspreekuur. Dierenkliniek Vossegat bevindt zich aan de Adriaen van Ostadelaan 44 in Utrecht. In geval van spoed kunt u ons 24/7 bereiken. Buiten openingstijden hoort u het nummer van de dienstdoende dierenarts van onze dierenkliniek bij het Wilhelminapark.

Tot slot: verwart u ons niet met de dierenkliniek aan J.W. Frisostraat; deze pretendeert een voortzetting te zijn van Dierenkliniek Vossegat-Wilhelminapark. Dit is echter niet geheel de waarheid. De eigenaar van genoemde kliniek is onder de huidige naam een nieuwe dierenkliniek gestart. Dierenkliniek Vossegat-Wilhelminapark is per 1 mei 2004 verder gegaan onder de naam Dierenkliniek Vossegat.